En liten klasskväll

Har haft en super trevlig dag. Började med jobb, en halv dålig filosofi redovisning och slutade med en liten grillkväll med klassen och våra mentorer. Vilken tur att jag har världens bästa klass. Nu blir det till att sova så jag kommer upp imorgon när det vankas studentfotografering.. Tänkte bara visa att jag lever. Puss


Från mösspåtagningskvällen. Full och gla, precis som det ska va!


I love you

Min bästa vän och stora kärlek. Du är allt och jag är din förevigt..

Pluggkväll!

På tre timmar har jag lyckats bockat av både min debattartikel och filmanalys. Måste säga att jag och julle är alldeles för bra på att ha pluggkväll. Nästan otroligt. Jag brukar vanligtvis vara väldigt duktig på skjuta upp skolarbeten i cirkus tre veckor. Måste vara lite lyckorus inför den kommande studenten som härjar och ger mig energi. Underbart!

Nu begav sig precis julle hemåt, inte lika roligt. Kanske borde göra i ordning kvällsfika, bädda ner mig och slå på en film. Skulle inte vara helt fel.. Vi har ju trots allt gått in i dödens vecka så kan jag behöva all sömn jag kan få. Tur nog så har jag i princip en ledig dag imorgon med om man bortser från vårruset.. Då blir det mer pluggpluggplugg.

Börjar bli en rutin..

Har pluggat i stort sett hela dagen. Ska bli så obeskrivligt skönt när det här veckan är slut och de sista skoldagarna avklarade. Men på vägen dit kommer jag nog dö några gånger. Imorgon vankas det naturkunskaps prov, geografi seminarium och matte att lämna in. Tisdag har jag diskussion inom samhällen, en debatt artikel att lämna in och även en naturkunskaps redovisning. Sedan slutligen onsdag så är det filosofi redovisning. Efter det är allt näst intill klart. Känns ju väldigt roligt att jag även lyckades klämma in ett litet vårrus och körskolan på topp av det med. Och för att inte glömma grillkväll med klassen. Blir en fullspäckad vecka med andra ord.

Nu ska jag göra toast för att sedan återgå till att dejta min älskade naturkunskaps bok.

På repeat hela dagarna


20 dagar kvar..

till studenten! Blir roligt det här. Har fortfarande en hel del kvar att göra. Eftersom att malin bestämde sig för att komma över igår så blev det inte allt för mycket fokus på skolarbete. Istället satsar jag på att sitta nergrävd ikväll och större delen av morgon dagen. Får se hur det går med det. Brukar vara mycket snack och lite verkstad när jag lovar mig själv saker. Ska försöka skriva klart min debatt artikel nu åtminstonde..


Kanske en av de vackraste männen genom tiderna.. (bortsett från patrik då)


MÖSSPÅTAGNING!

FYFAN vad vi är bra. Helt underbart. Kom nyss hem. Fötterna värker, huvudet är inte på topp, men visst var det värt det! Nu blir det till att fixa lite krubb, packa och sedan bege sig iväg till jobbet. Självklart fortsätter firandet efteråt tills in på morgontimmarna. Känner att det är dags att "inviga" stads för andra gången. Vi hörs imorgon!


160510

Svin svårt att försöka uppdatera när man undvikit det de senaste tio dagarna. Vet inte riktigt vart man ska börja någonstans. Har väll trots allt inte hänt för mycket. Det vanliga i princip. Plugg, plugg, sovit, mer plugg osv. Trots min usla intervju så lyckades jag även ragga till mig jobbet på subway. Har även fått dragits med feber och en liten förkylning som har fått mig sängliggandes fram och tillbaka i cirkus en vecka. Alltid kul.. Var på begravning i onsdags med. Fint och känslosamt. En går, två kommer. Hoppas du får det bättre nu!

Åter till dagsläget. Planerna för kvällen sprack så jag funderar på att sova strax. Har i det stora hela varit en värdelös kväll så det är väll lika bra. Speciellt eftersom att jag ska upp tidigt för att åka och fira mammas farmor. Nej, nu känner jag mig klar.

You have been good to me baby, better than i've been to myself. And if you ever leave me, I don't want nobody else. Because i want you to know. I want you to know right now. You make me wanna shout.

Det som inte dödar..

gör en starkare. Eller?! Stresstålig blir man iallafall garanterat. Sitter på skolan och försöker arbeta på geografi rapporten som ska vara inne ikväll. Har skjutit på den allt för länge men nu har jag äntligen börjat få lite klarhet på vad uppgiften går ut på. Några i klassen har även tagit initivet till att göra en protestlista som de springer runt med. Vår skola har ju varit allt annat än felfri under de här tre åren och nu har de ännu en gång bevisat att de inte kan stå för sina ord.. Chockerande.. Nä.

14 riktiga skoldagar kvar. Tur att man har sitt att göra.. Liten reminder till mig själv:

Vecka 18:
[x] Geografi rapport
[x] Labbrapport

Vecka 19:
[x] Prov spanska
[x] Prov samhälle

Vecka 20:
MÖSSPÅTAGNING!!

Vecka 21:
[ ] Diskussion - samhälle
[ ] Geografi seminarium
[ ] Debatt artikel
[ ] Filosofi redovisning
[ ] Naturkunskaps redovisning

[ ] Naturkunskaps prov

Övrigt:
Matte och mer matte.
Filosofi analys.

Min tur som vanligt

Roligt att två veckor av pizza har resulterat i att min studentklänning gått och blivit typ två storlekar större?! Den vill bara glida av. Måste på stan imorgon och se ifall jag lyckas med en storlek mindre och om det går att byta. I värsta fall får jag gå naken..

Efter skolan så var det meningen att jag skulle gå med mammsen på stan. Vi vart som vanligt arg på varandra, vilket slutade med att jag fick gå själv. Kollade i några affärer efter en vit kavaj till studenten men utan resultat. Hur svårt ska det vara?! Drog vidare och klippte bort allt slitet från mitt fula hår och tog sedan bussen hem. Kvällens projekt blev till att försöka påbörja geografi rapporten som ska vara inne imorgon (eller idag beroende på hur man ser det). Klarade av åtta meningar tills jag hittade jag bättre saker att göra istället, mindre tur för mitt betyg. Men det löser sig, det gör det alltid. Om det så betyder att jag får sitta hela dagen imorgon so let it be.

Ramlade förresten över en annons på arbetsförmedlingen att de söker folk till norrfällan i sommar. Synd för mig att rekryteringsträffen är på studenten... Min tur som sagt.

Nej, kanske dags att inviga min nybäddade säng.

Härnta baby!

Är jätte stressad så jag har egentligen inte tid till att skriva här men tänkte slänga in en snabb update. Kom hem från härnösand för någon timme sedan där jag tillbringat hela helgen. Var egentligen meningen att jag skulle åka hem redan igår men det blev en extra dag.. I fredags så var vi ett litet gäng hemma hos jonas. Åt mat, förtärde alkohol, bastade och mådde allmänt gott hela kvällen. Igår så var jag och elin sjukt rastlös så vi följde med victor och eldade med han och några pojkar på någon ö hela kvällen. Har i vilket fall haft en jätte mysig helg.

Nu har man kommit tillbaka till verkligheten vilket innebär att jag måste tillbringa kvällen till att skriva en insändningsuppgift och ett teoretiskt prov som avslut på min distanskurs. På något sätt lyckades jag glömma bort att det skulle vara inne i fredags. Peppa peppa.

RSS 2.0