Helgen

Hej hej och hemskt mycket hej! Bestämde mig för återuppta den här bloggen igen eftersom att finest är så fruktansvärt seg att blogga på. Var ett tag sedan jag skrev så tänkte ta och berätta lite kort om helgen som var.

Fredagen bestod utav vinmys med Emilia. Spelade spel och pratade ikapp missad tid. Senare vart det, i vanlig ordning, en sväng ner på Irish mot slutet av kvällen. Super trevligt!!

På lördagen mötte jag upp Danni och tog en fika på stan, vilket var allt för längesedan. Tycker det är HEMSKT att man inte kan se sina vänner med jämnare mellanrum nu när man är "vuxen". Efter stan så hämtade Jimmy upp mig och vi begav oss på en liten mysig roadtrip till Bispgården. Där hade vi lite old school party med hans mamma, hennes karl och några till. Man skulle kunna tro att jag som är uppvuxen i Söråker är van vid små byhålor, men Bispgården tog fan priset! Kilometer in till "city" som i princip bestod av en pizzeria och en mack. Men jag hade riktigt kul. Som Jimmy sa "det här om något är äkta". Att bara få vara.


Don juan i bakluckan


RSS 2.0