Bäst just nu..



Hurra!


Har kommit fram till att jag faktiskt gillar söndagar. Man får ligga kvar extra länge i sängen eftersom det är sista dagen på helgen. Man behöver inte vakna utan en mysig pojkvän som åkt till jobbet. Man kan bara rå om varandra..

Förutom kvalitets tid på morgonkvisten så blev jag påtvingad att se remaken av karate kid. Gillade den faktiskt..Väldigt mycket. Lyckades även dra med mig patrik en sväng för storhandling.
Nu ligger jag bara och väntar på mitt kära sovsällskap ska komma hem. Borde egentligen ha lagt mig för länge sedan eftersom att en ny arbetsvecka väntar imorgon. Längtar! Jamen, vi hörs då.


Mainstream


Ny design. Tack gud för google så man aldrig behöver göra någonting själv. Skulle därimot vara evigt tacksam om någon visar sig vara en naturbegåvning i photoshop och har lust att hjälpa mig med att fixa headern!?

Förövrigt så sitter jag för tillfället hos ronja i härnösand, vilket var ett bra tag sedan sist. Får se ifall jag åker hem redan imorgon eller stannar tills på söndag och går på stadsfesten. Kanske borde passa på att boka in ett litet möte med victor och elin när jag ändå är på g (ring mig när ni ser det här). Ja, det lär ju visa sig hur det blir. Nu ska jag hoppa i ronjas trånga säng.


Cyanide and Happiness

 


Död

Det blev ingen grillning ikväll. Var alldeles för trött efter jobbet så jag tog bara med en snabbis på stan med hannah innan jag begav mig hemåt. En powerwalk efter maten senare så somnade jag och har sedan dess varit helt utslagen under kvällen. Tror jag måste införa lite rutiner. Kanske borde se till att stadiga måltider och mer sömn blir prio nummer ett hädanefter och sluta slarva. Min kropp pallar inte mycket mer.

Imorgon väntar jobb mellan 7.30-16 som vanligt. Efter det möter jag upp natta en sista gång innan hon åker ner till arvika igen på fredag. Blir nog trevligt!

Nej, nu blir det lite välbehövlig sömn.. Återkommer när jag har något vettigt att skriva.


(Notera att det tagit mig 20 minuter att skriva det här inlägget.. Jävla KUK internet)

Redo för ännu en vecka..

Har redan hunnit avverka en vecka på granbacken, tre kvar. Inte för att jag klagar. Det är utan tvekan det roligaste jag gjort hittills inom jobbväg. Emellanåt kan jag undra över ifall omvårdnad kanske kan vara något som jag borde satsa på och studera vidare inom. Tillfredställelsen man får i hjärtat av att jobba med och hjälpa andra människor är helt otrolig.. Samtidigt kan jag känna att studier inom media fortfarande väger stort eftersom att intresset funnits där så pass länge. Tur är väll att jag har minst ett år till på mig att fundera ut vad jag vill innan jag sätter mig i skolbänken igen.. Ja, den som lever får se.

Den senaste tiden så har jag, förutom att jobbat, mest flängt runt. Sovit, strosat runt på stan, läst, fikat, haft en kärt återseende med min kära barndomsvän från arvika.
Har även utvecklat en farlig kärlek för sallad från coffe house. Kul för mig, inte lika kul för plånboken. Tiden rullar på alldeles för snabbt och jag forsätter vara dagvill. Tydligen är det söndag vilket innebär att jag borde göra mig redo för sängen och en ny arbetsdag imorgon. Förhoppningsvis även grillning mot kvällen.. Peace out.

Sugarpie honeybunch, you know that I'm weak for you.
I can't help myself. I love you and nobody else.

Sugarpie honeybunch, I'll do anything you ask me to.
I can't help myself. I want you and nobody else.

Haha underbart!


Min fina patrik

Once in your life you find somone who will turn your world around


Drägg har vi varit allihopa, allihopa allihopa


Hahahahaha... <3


Och vi satt på gräset som växte i takt med himlen

Känns som om sommaren går alldeles för fort just nu. Jag har ju knappt hunnit med en fjärdedel av allt som jag velat gjort. Större delen av tiden nu efter studenten har jag suttit och stirrat på telefonen i hopp om att jobbet ska ringa. Haha, nejdå. Men näst intill. Man börjar känna av pressen nu när man vet att skolan inte börjar i augusti igen. Idag (eller igår då) fick jag iallafall avverka några timmar på ena jobbet, 11-19. Skönt att hålla sig sysselsatt.

Imorgon då? Tänkte ringa john och se ifall han inte jobbar (vilket han troligtvis ska, som alltid). Känner för att inviga sommaren med lite baaaad. Jaja. Nu ska jag äta glass med oboy. Hejdooo

Patrik fick för sig att tvätta grillen och..


RSS 2.0