Birsta!

Idag har jag haft en riktig mysig dag på Birsta. Malin var ute efter springskor och Jimmy en mobil. Vi sprang runt i timmar, åt tacobar, sprang runt lite mer och avslutade sedan med en storhandling på Willys. Efter det vart det en sväng till njurunda där vi lastade och slängde av Malin och fortsatte sedan bort till Emil en sväng för att kika på hans nya bil.

Nu ikväll har jag bara tagit det lugnt. Småkik på Idol varvat med dusch och uppackning. Här är det jag fick med mig hem idag:




Även ett nytt headset och en ny plånbok till min älskling som inte hann hamna på bild.

Jag lever!

Har äntligen börjat tillfriskna efter att ha legat på, vad som har känt som dödsbädden, i ett antal dagar. Som vanligt som är det en växande visdomstand som är boven. Detta har lett till att de första dagarna spenderades med en högerkind i storlek av en fotboll och följande dagarna med feber, snuva, halsont, huvudvärk, öronvärk och en svullen hals. Eftersom att jobb är högsta prio just nu så gör det även ont att säga att jag missade många värdefulla arbetstimmar men that's life. Får försöka ta igen det på ett sätt eller annat.

Idag har jag alltså inte gjort så mycket. Knaprat pencillin och andra piller i mängder. Legat framför tvn. Ätit flingor. Kollat på mer tv. Ätit ännu mer flingor. Nu kokar jag åtminstonde ihop en riktigt middag. Eller i mitt nuvarande tillstånd anser jag faktiskt att nudlar kan klassas som det.

Mer än finns det väll inte att säga. Förutom att jag har tagit tid till att fundera och kommit fram till att vissa beslut kanske inte alltid är de bästa för tillfället men nödvändiga för att man faktiskt ska kunna tillåta sig själv att må bra. Måste även tillägga att vissa människor är för vidriga. Lögner, lögner. Låt oss se hur långt man kommer på det.

Nu ska käka och fortsätta zappa runt. Har gjort just det i tre dagar så varför sluta nu?

Det finns ingen som du


Till now, I always got by on my own. I never really cared until I met you.

Inte går..

Ska försöka ta tag i bloggandet så fort jag fått ordning på designen. Så tråkigt att blogga annars. Nu blir det till att hoppa i säng så jag orkar jobba imorgon. Peace out.

RSS 2.0