Helgen

Jag är alldeles för lat för att skriva så jag låter bilderna tala för sig själv:

Fredag:

Tidigare idag:

Anything that's worth having, is sure enough worth fighting for




Cheryl cole måste förövrigt vara den snyggaste bruden som finns (ja, jag vet att jag är efter)


Epic


(Och ja, jag har faktiskt kläder på mig.)


Student 2010

Tack till alla som kom på min studentmottagning och min älskade klass som gjorde gårdagen till den bästa någonsin! Kan fortfarande inte förstå det. Det hela känns så sjukt overkligt. Är det nu vuxenlivet börjar? Vilka kommer jag träffa igen?

Kommer nog bryta ihop på måndag när jag inte får kliva in på vår älskade skola, skrika efter john tills jag tappar rösten och klaga över att jag har 15 saker som ska vara klara. Ni i Sp3 har gett mig en bättre gymnasietid än vad jag någonsin hade kunnat hoppas på! Kommer sakna er och den här tiden vi haft så sjukt mycket.


Torsdag

Idag så blev det jobb mellan 9-18. Har svinigt ont i ryggen och fötterna så nu blir det till att slå på "bad boys" och flörta till mig en liten massage av älsklingen. Imorgon väntar ett litet möte och lärarmiddag mot kvällen. Får se hur det går. Har fortfarande inte listat ut hur jag ska lösa klädproblemet till middagen, men det ordnar sig nog.

Nej, nu ska jag pussas. Hejdoo

Onsdag

Har som vanligt inte orkat slänga in något inlägg. Jag är alldeles för lat för mitt eget bästa. Det jag har fördrivit tiden med har varit jobb och vänner i stort sett. Jobbade natt både fredag och lördag. Har även hunnit tagit två svängar till malin under helgen. Först när det vankades lite fest och andra gången födelsedags fika. Spenderade även kvällen med bella på söndagen. Nu har iallafall veckan dragit igång igen. Måste jag nämna hur skönt det är att slippa plugg ångesten? Åkte i vilket fall in till skolan idag en snabbis för betygssamtal. Kom även på att vi fortfarande inte påbörjat sången om de tre åren som ska redovisas på torsdag så jag och tjejorna satt på barista och filosoferade över det ett tag innan jag slutligen for hem. Nu har jag och malla varit borta och handlat och ska strax slå på "Reine och mimmi i fjällen". Får se ifall den är bra eller ifall sju år har spelat mig ett spratt. Nej, nu har tjockisarna börjat käkat så nu måste jag markera mitt revir.

RSS 2.0