Äntligen!

Efter skolan så åkte jag och patrik och inhandlade lite mat, for hem, lagade tacos och begav oss sedan till birsta. Lyckades lura på han några t-shirts och en kofta. Ångesten slog mig när jag tänkte på min tomma garderob där hemma så även jag hittade en tröja att fylla ut den med. Nu så här på kvällskvisten har jag och mina chips äntligen lyckats skriva klart PA-rapporten. RÄTT den här gången. Fick även lite student längtan när jag insåg att den är cirkus tjugo riktiga skoldagar kvar så jag föreslog för bells att vi skulle ner på stan och fira med en öl, men nä. Tji fick jag.

Nej, kanske vore en idé att gå & lägga sig nu så jag vaknar imorgon när jennie kommer..

You can rely on the old man's money..

Skönaste låten, alla kategorier.. Eller nä, men nästan.

Ännu en dag..

Slutade för ett litet tag sedan men sitter kvar på skolan i hopp om att få skjuts, om det nu skulle visa sig att patrik får sluta runt halv fem. Idag bär det iallafall av till birsta där jag ska agera smakråd när patrik fyndar kläder. Jag ska väll även inhandla lite alkohol inför morgon dagens grillning som kommer äga rum i härnösand. Blir nog väldans trevligt med tanke på det inte är allt för ofta jag har tid till att träffa mina fina vänner där.

Måste även försöka skriva klart min PA-rapport ikväll som jag tydligen hade gjort helt fel?! Så går det när man envisas med att inte skriva efter mallen.. Min tur det där.

Snart klar med allt som har med PA att göra!

Åtta timmar och tolv sidor senare så är jag äntligen klar med PA-rapporten. Kvalitet före kvantitet brukar det väll heta? Det som återstår nu är att skriva om lite loggböcker som försvann med datorn sedan är jag äntligen klar med allt som heter projektarbete..

Med en sprängande huvudvärk så hade jag hoppas på att få göra kvällen, men eftersom det återstår en filmanalys som ska vara inne på onsdag blir det med stor sannolikhet till att sitta uppe ett bra tag till.. Tur är väll iallafall att man har det mysigt.

Babe, love like ours is hard to find.

Sitter och kämpar med PA-rapporten. Måste försöka bli färdig ikväll så jag kan skriva klart allt annat som börjar nå deadline. Det blir alltså en riktig pluggkväll. En sen sådan. Tur att jag kan sova ut imorgon.. Nu blir det massa kaffe. Slänger in ett inlägg senare!


Har försökt finna orden för det här ett bra tag, men det går inte. En helt underbar känsla som jag aldrig vill ta slut. Jag vill bara ha mer. Mer av dig och mer av oss.. Du är helt jävla fantastisk vet du det?


Söndag..

Idag har det då inte blivit en lugn stund.. Vi påbörjade dagen med en stor städning av lägenheten. Eller iallafall patrik. Jag skötte diskningen som den duktiga kvinnan jag är. Tyckte sedan att det var dags för lite frukost då patrik fick den briljanta idéen (kan ifrågasättas) att åka på donken. Ja, klart han fick som han ville. Efter det så åkte vi och köpte fika lite snabbt innan min kära mor och kjell kom på besök för att gratulera mannen i huset som fyllde år tidigare i veckan. Tråkigt nog så medförde de inte allt för goda nyheter då det visat sig att Inger gått bort tidigare på morgonen. Vill och försöker iallafall tro på att hon har det bättre nu. När de åkt så blev det att stressa vidare för fara till njurunda och hämta patriks farmor för att sedan bege oss vidare till hans pappa där vi blev bjudna på middag. Hade det väldigt trevligt & efter några timmar så fortsatte vi mätta och belåtna vidare till berga där vi blev bjudna på fika av patriks mamma. Kom i vilket fall hem för ett tag sedan. Var även duktig & tog mig motivationen till att skriva klart mitt argumenterande tal nu när jag kom hem, eller nästan åtminstonde. Har en liten avslutning kvar men den lämnar jag nog tills imorgon istället. Är helt jävla slut och utmattad, vilket för den delen är konsekvensen av två kära människor som fick för sig att sitta uppe till sju på morgonen för att dricka öl och diskutera musik. Nej, nu sängen.

Plugg!

Skönt att få avreagera sig lite. Synd nog för jimmy så tänker jag inte radera inlägget utan låta han vara uthängd så han kanske tar åt sig och lär sig av sina misstag någon gång. Kvällen vart, trots det tidigare missödet, väldig bra. Vi har mest tagit det lugnt, haft en monopol battle och pratat om allt mellan himmel och jord. Känns bra att fått pratat av sig lite. Var trots allt ett bra tag sedan vi sågs senast tråkigt nog. Han åkte i vilket fall hem alldeles nyligen så nu har jag övergått till att arbeta på min PA-rapport. Måste försöka ta igen för all förlorad tid tidigare ikväll. Går faktiskt väldigt bra så inom en snar framtid ska den nog vara klar. Tänk om det hade kunnat gått lika bra med mitt argumenterande tal? Det är verkligen inte min starka sida. Nej. Nu är det dags att återgå till studerandet.


Ps. Varför har mitt kommentarsfält gått och blivit tommare än en takida konsert?

Boys will always be boys

Jimmy måste vara den mest inkompetenta människan jag någonsin har mött. Det är ju så jävla enkelt att göra det som faller in istället för att hålla det man lovar. Man visst, han kan fortsätta blunda för konsekvenserna så kanske dom slår tillbaka på han någon dag.. I detta fall så var det bestämt att han skulle komma hit efter han sett på boxning. Satt och pratade lite med danne på msn och får veta, precis som jag anat, att han är nere på downtown och spelar istället. Vad fan är det för jävla stil?! Ursäkta, men jag blir SÅ ARG.. Något jag absolut inte tål är egoistiska jävla människor som inte kan ta hänsyn till andra. Och nej. Jag överreagerar inte. Inte efter tre år. Allt handlar om inget mindre än om lite gnutta respekt. Han tror att han kan komma undan så himla lätt därför att jag är jag och han är han. Han har jävligt tur att jag tycker om han så mycket, annars hade han åkt med huvudet före genom dörren för länge länge sedan.

Ingen energi till något.

Skulle egentligen följt med på vårmässan idag men eftersom att en viss person är väldigt svårväckt så struntade jag i det. Ligger istället i sängen och försöker hitta motivationen till att få lite PA gjort. Det känns därimot mer lockande att ta med mig musik på en promenad istället eftersom att solen är tillbaka igen. Återstår att se ifall jag ens orkar det. Är helt slut i huvudet efter att fått drygt fem timmars sömn. En ny hemkommen katt stog och klöstade på min dörr hela natten. Vägrar att tro att det är därför han gillar mig.

Nu blev jag helt plöstligt på väldigt dåligt humör så jag ska väll försöka få tag i veronica och höra ifall vi skulle ses någonting idag. Troligtvis blir det även att vara med jimmy ett tag senare ikväll om det finns tid. Frågan är dock hur stor chans det är att jag orkar pallra mig ut till njurunda? Den som lever får se. Nej ni, nu har jag inte tid med det här.

Seperationsångest..

Kollade igenom arkivet på en gammal blogg & ångesten slog plöstligt till när jag insåg inom vilken snar framtid allt kommer ta slut. Det oundvikliga man kommer ställas inför. Vänskap som kommer gå förlorad när alla separeras och påbörjar formandet av deras nya liv. Efter ett antal flyttar och med en nära vän 60 mil bort så vet jag att det gör ont. Tryggheten man tidigare haft slits ifrån en, bleknar bort och lämnar endast kvar en stor tomhet. Tur nog är jag en person som gärna vill tro att allting har en mening. Att det var meningen att jag skulle flytta hit. Att det var meningen att jag skulle byta linje för att istället få tillbringa tre år med helt fantastiska människor.. Varför känns studenten helt plötsligt inte lika lockande för?!

En favorit i repris #1:



En favorit i repris #2:

Hanna: Är det någon här som kan följa med mig till navet?
Annars kommer jag nog halka och slå ihjäl mig..
*Inget svar*
Hanna: Hallååå?

*Vänder sig till några random ettor*
Hanna: Är det någon av er som kan följa med mig?
Dom: Nää

Hon går vidare in i andra uppehållsrummet & fortsätter i desperation.
Hanna: Snälla, Är det ingen här som kan följa med mig?
Sunna: Åh, vilka snygga hörlurar du har hanna!
Hanna: Mm, tack. Men det hjälper ju inte mig till navet precis.

As I was goin' over the Cork and Kerry Mountains..

En av mina all time favourites. (Notera att thin lizzy gör den minst lika bra!)


Varför blir jag alltid sugen på att supa mig så redlöst full att jag spyr upp mina lungor när jag ser videon?! Haha. Drägg.

Grattis till världens finaste patrik

Igår fick jag en glad överraskning när jennie äntligen var tillbaka i skolan. Grattis!
Efter skolan så tog vi en runda på stan med emilia. Hittade inte det jag letade efter men hittade en shortsdress?! och en välbehövlig foundation som fick följa med mig hem. Efter det så for vi till willys så jag kunde lämna in ett CV och sedan tillbaka till stan ännu en gång. Slutligen så tog iallafall jag och emilia bussen till syster i njurunda där jag sedan spenderade natten. Idag har jag mest gjort saker man helst vill avstå ifrån, som plugga, städa och diska. Nu väntar jag på att min födelsedags pojke ska få sluta och komma hem så jag får pussa och gratta honom. Vad resterande delen av kvällen har att erbjuda återstår ännu att se beroende på hur sent mannen får sluta. Nu måste jag forsätta plocka undan här.


01.36 SATURDAY

Ikväll har det pimplats vin med mamma, pluggats och kollats på lite klänningar inför balen. Alltid lika kul att umgås med henne, speciellt efter hon har fått i sig några glas. Har även försökt lära henne hur man hanterar en dator. Totalt meningslöst eftersom att hon knappt förstår hur man skapar en mapp, när man ska använda enter eller hur man markerar bilder. Blev ganska tröttsamt tillslut när hon var tredje minut fortsatte fråga hur man gjorde eftersom att hon glömt bort. Tillslut insåg iallafall tanten att hon inte var vid sitt sinnes fulla bruk och gjorde natten. Skönt. Själv planerar jag att fortsätta sällskapa med vinet ett tag till framför en bra film. Blir dock inte en allt för sen kväll med tanke på att barnvakt åt mina små systerdöttrar står på morgondagens schema. Ja, det var väll allt.

19.44 THURSDAY

Stress stress stress.. Hur är det meningen att man ska hinna med allting?!
Argumenterande tal
Projektrapport
Naturkunskapsprov
Geografirapport
Lapprapport
Samhällsprov
Debattartikel
Samhälls diskussion
Filmanalys
+ Spanska, matte och två distanskurser.

In my ass att man får tillbaka motivationen till våren. Det är bara skitsnack. Tur är väll åtminstonde att jag kommer stå där om åtta veckor och tycka att allt var värt det. Nu är det dags att gräva ner mig i böckerna resterande del av kvällen.

01.55 THURSDAY

Och så var även denna dag slut. Vet inte riktigt vart tiden tar vägen ibland. Idag
har det inte hänt någonting alls. Jag for ner på skolan för en lektion, postade ett
brev lite snabbt innan jag slutligen for hem. Sedan har jag väll bara gjort massa
onödigt jobbiga saker som att laga mat, diskat, pluggat etc. Men men, imorgon är
det nya tag. Förhoppningsvis ska jag väll hinna med lite jobbsökande efter skolan
och sedan bege mig hem till mamma och kanske kolla på lite klänningar till balen.
Nu när jag tänker efter så känns det inte lika roligt som för två timmar sedan
eftersom jag kom på att jag hellre hade velat tagit en solig mys promenad med
veronica. Men solen håller förhoppningsvis i sig några dagar till innan man får
börja gräva sig ut genom ytterdörren igen. Jaja, nu känner jag att det här börjar
bli väldigt utdraget och jobbigt så jag ska rulla mig ur soffan och krypa ner under
täcket med min fina älskling istället, vilket för den delen är det bästa jag vet.


"Do you hear the storm out there? I wish it would blow the whole town away."

Walking on sunshine

Ååh åh, nu svävar jag på moln. Jason Castro har äntligen släppt sitt debutalbum,
& som jag har längtat. Enbart därför firar vi med två nysläppta låtar:





Nu kommer inget kunna förstöra mitt underbara humör de närmaste fem åren.

Fin fint med sol

Dagen har gått relativt snabbt. Hade svenska där det var meningen att vi skulle
påbörja det argumenterande talet, men eftersom att vi var lärarfri så blev det
mest bus och prat om studentbalen istället. En genomgång senare så var även
samhällen slut, naturkunskapen spenderade jag till att skriva ett personligt brev
så jag äntligen kan ta tag i jobbsökandet och eftersom att engelska c kursen är
avslutad så hade vi enbart betygssamtal och utvärdering. Som ett plus på den
korta skoldagen så unnade jag och några vänner även oss en varsin öl i den
härliga solen. Lovely!

Nu sitter jag iallafall och funderar på vad jag ska laga för mat?! Borde nästan ta
och plocka undan lite här med. Börjar bli en vana nu att gå & plocka bort använd
snus från bokhyllan, men har man en slafsig karl så har man.


HTML koden ville tydligen inte som jag?! Då kör vi såhär istället. >SOMMAR

Ingen kedja är starkare än sin svagaste länk

Kan inte säga att jag har haft någon större inspiration till att uppdatera här på den senaste tiden. Inte ens att skriva av mig allt som ligger och tynger hjärtat just nu. Problem som jag själv ha åstakommit ska inte behöva bli en börda och läggas över på någon annan. Men jag skäms det gör jag, något oerhört mycket.

Nog om det. Nu ska jag försöka vara positiv för mitt eget bästa. Kvällen ska jag spendera med själv. Känns som om jag behöver ta lite mer ensam tid oftare, bara jag. För att försöka få lite klarsyn på saker och ting. För tillfället så funderar jag iallafall på ifall jag ska bädda ner mig, kolla igenom skafferiet efter nått att äta och sedan slå på en film. Saknar mamma jätte mycket också så jag ska nog fråga ifall hon vill träffas imorgon och ta en dag bara vi två. Nej nu är det färdigskrivit.

En låt nära hjärtat


I know i would apologize if i could see your eyes
'Cause when you showed me myself, you know, i became someone else
But i was caught in between all you wish for and all you need.

Eight amazing months


Loving you more for each day.


Ett välbehövligt påsklov

Efter mycket övervägande igår så bestämde jag mig för att strunta i springbreak
och ha en liten myskväll bestående av fotbad, film och massa onyttigheter med
malin istället. Alltid lika trevligt de gångerna vi lyckas hålla sams, haha. Filmerna
vi såg var "Waking up in Reno" och "The wedding planer". De var väll helt okej.
Det vart därimot lite besvärligt att försöka sig på att se "Waking up in Reno" med
dansk översättning, men det borde väll gynna på något vis antar jag, haha.

Tidigare idag så tog jag bussen till min älskling som jag inte har träffat på vad
som känns evigheter. Vi tog en promenad i det fina vädret, käkade lite mat och
gick sedan och handlade lite inför våran mys påskfredag som vi ska ha ikväll.

Som det ser ut nu så blir det nog till att åka till härnösand imorgon och
förhoppningsvis spendera några fina lovdagar där.

PS. Har föressten köpt min studentklänning nu(!) Jag är kärkärkär DS.

RSS 2.0