Kärlek


Har alltid varit och kommer vara min favorit musiker. Alla kategorier.


Mobilblogg

Hann inte skriva något här tidigare idag. Drog in till stora staden och mötte upp Danni nästan direkt när jag vaknat. Strosade runt ett tag och handlade lite saker inför imorgon. Förstår inte varför det ska vara så svårt att hitta en dräkt som passar?! Köpte ett par mimmi öron så får leta efter någon matchande klädsel imorgon. Nu sitter jag iallafall i Härnösand. Har precis städat Victors lägenhet så nu sitter jag och kikar på Den där mary. Får fördriva tiden till elva och sedan se vad som händer när Victor kommer hem. Kanske planera lite inför halloween fest imorgon.. Nej, åter till filmen. Puss

Men är inte friheten också en uniform?


Ord kan inte beskriva vad den här låten betyder för mig.


Förlåt men..

Hahahahahahahahahahahaha.... Gjorde min dag!



Nu kom Patrik hem <3 .. Slänger upp ett inlägg imorgon efter jobbet. Skärpning nu!


Saknad


Full och lycklig.

Update: Oj, vilken alkis jag lät som. Nej, man behöver inte vara full för att vara lycklig. Eller lycklig för att man är full.

Vila..

Är precis vad denna dag har bestått av efter en låång helg. 16-21 i fredags, 8-20 i lördags, 7-21 i söndags, 14-21 igår. Skönt med längre pass så man får lite mer timmar, mindre skönt för ryggen. Tog en lång sovmorgon imorse, åt frukost, städade undan lite i lägenheten och la mig framför en film. Somnade om?! och sedan dess har jag bara läst lite teori och kikat på tvn.

Nu väntar jag på att min fina pojkvän ska komma hem från jobbet så vi kan åka och handla lite kvällsfika. Blir en tidig kväll eftersom jag måste infinna mig på arbetsförmedlingen klockan 10 imorgon.. (Varför skriver jag alltid arbetsförmedligen?!)

Kattvakt

Hej, hej och hemskt mycket hej. Dagarna fortsätter rulla på. Det jobbas när man får, kärleken sprudlar och vi har även fått en utökning i familjen de närmaste tre veckorna. Gamlingarna har tagit sitt pick och pack till New York så då är det här man slänger av Zigge. Tur nog så trivs han här i Patriks lilla etta. Han blockerar mer än gärna tvn, älskar att köra hinderbana i alla hål i hyllan och tycker det är fruktansvärt roligt på kvällarna när han får leta kattgodis med Patrik. På kvällarna så ligger han med oss en tag i sängen i hopp om att bli klappad. När han sen inte längre får som han vill så bosätter han sig under sängen och samlar på sig damm som han kan skaka av sig i lägenheten dagen efter. Trots att jag hade mina svårigheter för Zigge i början så måste jag erkänna att det är mysigt med en liten hårboll som springer omkring här hela dagarna. Ja, nog om det.

Ikväll har jag haft en liten mys kväll med mig själv. Målat tånaglarna, druckit vin, ätit vindruvor och kollat på massa dokusåpor. Så skööönt. Nu har dock klockan blivit alldeles för mycket så jag ska nog ta och hoppa i säng alldeles strax. Måste ju vara pigg och alert imorgon när jag och älsklingen ska iväg på lägenhetsvisning.. Puss.


(Han är inte så fotogenisk....)

 

Update:
Jag hade tyckt det varit ännu mysigare om Zigge sett ut som den här bebis persern..


Goooshi goshi goisihi


Patrik Johansson


Min fina älskling.. <3


Fina vänner!

Idag har jag äntligen fått träffat mina älskade och framförallt saknade vänner!! Dessa dagar är det svårt att hitta tid till att ses när alla jobbar olika tider men idag vart det minsann en liten reunion! Vad har vi gjort då? Jo, vi har... spelat MONOPOLY! Måste tillägga att John är den sämsta förloraren någonsin. Värre än Patrik till och med. Efter ett antal timmar av spelande så begav Danni sig hemåt medans jag och John tog en sväng ner på stan och käkade asiatiskt. MUMS.. Smidde planer gjorde vi också. Hoppas det går vägen nu bara. Skulle göra mig till den gladaste kvinnan i kommunen.

Nu är det dags för mig att sova. Har ett viktigt lite möte imorgon + ett rum att packa ner i kartonger. Jo men visst, lägenheten har blivit såld och vi ska tydligen vara ute redan på Måndag.

Kyss

Mitt lilla retard <3

Kärleken till dig kommer att vara föralltid

För att sättet du kollar på mig får mina knän att svika.
För att sättet du kysser mig på gör mig galen.
För att sättet du älskar mig på får mitt hjärta att slå.

Bara du.

We don't celebrate Sundays any more

Vilken skit dag.. Hatar Söndagar. Gårdagen var dock bättre. Vi började med att se en helt annan film än den som var tänkt. "55 platser kvar, klart vi inte behöver reservera" lät det. JO, det borde vi ha gjort. Istället fick vi pina oss igenom någon film med Julia Roberts och hennes jorden runt resa för att finna sig själv. 20 minuter av två timmar var sevärt.

Eftersom att filmen var så jädrans lång så missade vi sista bussen hem. Vad gör man då? Jo, dricker öl på Irish istället såklart! Träffade även Joel och en vän till han där.. Sen så vart allt svart. Haha, eller nä.. Snarare dimmigt. Hade riktigt roligt iallafall!

Nu ligger jag och tjockisen bara i soffan. Precis som vi gjort de senaste 4 timmarna. Får hoppas på lite jobb imorgon så jag blir pigg på livet igen! Nu: Ensam mamma söker.

Lördag!

Igår efter jobbet så kom Malin över. Det var egentligen meningen att vi skulle ha vinkväll men efter ett glas var vi båda alldeles för trött vilket resulterade i att vi pillade naveln framför idol istället. Det finns ett guldkorn även i år, Jay, så det var inte helt fy skam.

Idag hade jag turen, som alla andra dagar, att få vakna upp brevid världens bästa pojkvän. Efter lite mys och frukost i sängen så åkte han till alex och jag tog bussen in till stora staden med Malin. Självklart slutar det aldrig bra och plånboken fick ta all stryk. Nu sitter vi och nöter lite volbeat innan det är dags att bege sig ner mot bion. I rymden finns inga känslor, återstår att se ifall den är så bra som alla säger. Här är iallafall det jag fick med mig hem:

Nagellack och trosor från Cubus. Örhängen från Glitter.

Tygpåse från HM.

Kofta, Basker, Skinnhandskar och Halsduk från HM.

Såklart?

Och en Malin. (Som vanligt)


RSS 2.0